torsdag 14 april 2011

Stickstämman är fullbokad!

Oj, vilket tryck! Anmälningarna började komma strax efter tolvslaget. Efter en halvtimme hade vi fått ett 30-tal anmälningar. Stämman blev fullbokad redan första dygnet.

De allra flesta vars anmälan kom in den 8 april, antingen med e-post eller brev, har kommit med. Övriga finns på en väntelista. Skulle det bli något återbud tar vi kontakt med nästa kvinna i kön.

Nu sitter vi och pusslar med era önskemål om boende och era kursval. Det är ett arbete som tar lite tid. Så ha tålamod! Veckan efter påsk börjar vi skicka ut besked om boende och kursval.

6 kommentarer:

 1. Så kul med stort intresse!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är jätteroligt att så många är intresserade. För då måste det ju vara något atraktivt man anmält sig till. Nu sitter jag här och biter på naglarna i väntan på beskedet. Hur långt har ni kommit?

  SvaraRadera
 3. Nu börjar jag bli otålig. Vill ju veta vilka kurser jag har kommit med på. Hur går det med arbetet?

  SvaraRadera
 4. Håll ut! Vi arbetar för högtryck. Inom kort skickar vi ut information inför stämman, och om vilka kurser ni har kommit med på.

  SvaraRadera
 5. En försiktig undran om hur det går för er...? Bara en koll så att mitt mail inte fastnat i nåt spamfilter eller så. Ser jättemycket fram emot stickstämman :-D

  SvaraRadera
 6. Det går bra men det tar lite tid att sammanställa informationen till var och en som ska delta. Vi skickar ut till alla på en gång när allt är klart. Allt för att kunna spåra felaktigheter. Misströsta inte information kommer snart...

  SvaraRadera